WeRebel Agency Blog

Eerste hulp bij Corona voor bedrijven

Weinig of geen bedrijven hadden zich voorbereid om met Covid-19 om te gaan, gewoonlijk het coronavirus genoemd. Het coronavirus dwingt bedrijven om aan crisiscommunicatie te doen. Het virus dat binnen enkele dagen wereldwijde proporties heeft bereikt, is een menselijke crisis met een even zware impact op het bedrijfsleven. Antwoorden blijven onbeantwoord. Geruchten en ‘fake news’ verspreiden zich via sociale media (zij het vaak onbedoeld) bijna net zo snel als het virus zelf.

Don't try to be the "next". Instead, Try to be the other, the changer, the new.

Seth Godin

15 redenen waarom marketing via sociale media een must is voor elk bedrijf

"De meeste bedrijven zijn voorzichtig met marketingstrategieën waarin ze moeten investeren. Als je maar een beperkt marketingbudget hebt, is het belangrijk dat je het verstandig uitgeeft om het meeste uit je geld te halen. Marketing via sociale media is een van de meest veelzijdige en kosteneffectieve strategieën die zowel kleine als grote bedrijven kunnen gebruiken om hun doelgroep te bereiken en zo de verkoop te stimuleren. Daarom gebruikt 97% van de marketeers sociale media om hun publiek te bereiken." Maar wat is er nu zo geweldig aan social media marketing? Dit zijn de 15 belangrijkste redenen van ons agency waarom marketing via sociale media een must is voor bedrijven.

Is het tijd voor een redesign van je website?

Je website kostte ongetwijfeld veel tijd, moeite en energie om te bouwen en vervolgens om de wereld in te gaan, om nog maar te zwijgen van geld en middelen. Het idee van een redesign voor je website is begrijpelijkerwijs zorgwekkend, maar lees onze 5 eenvoudige vragen voordat je deze gedachte verwerpt ...

Success comes FROM STANDING OUT, Not fitting in.

Don Draper

Hoe krijg je echte volgers op Instagram in 2020?

Ben jij het ook beu om steeds weer dezelfde bots te zien die je volgen om je daarna weer te ontvolgen? Heb je al een paar dagen, weken of maanden geen nieuwe volgers? Je bent niet de enige ... het kan erg moeilijk zijn om je sociale media-accounts te laten groeien, vooral als bedrijf. Dit kan te maken hebben met verschillende factoren: het algoritme, hoe vaak je post, op welk moment van de dag je post, etc. WeRebel heeft een paar tips en trucs samengevat over hoe je jouw volgersaantal op Instagram kan vergroten. Naarmate Instagram elke dag groter wordt in gebruikersgrootte, wordt je profiel steeds moeilijker te vinden, kunnen de foto's die je plaatst gewoon verdwalen in de duizenden andere foto's die tegelijkertijd worden gepost en zo krijgt je profiel de aandacht die het verdient. Het is de moeite waard om de tijd te nemen om een sociale mediastrategie te maken, zodat je doelen kunt stellen en ernaar kunt werken.

Wat is contentmarketing?

Digitale marketing omvat ongelooflijk veel zaken. Een van die zaken is, naast e-mailmarketing en social media marketing, contentmarketing. Vaak over het hoofd gezien, is contentmarketing een geweldige manier om jouw publiek te interesseren en bewust te maken van je merk en echt waarde toe te voegen aan het leven van jouw klanten. Waar is het allemaal begonnen en wat zijn precies de voordelen van deze tak binnen de digitale marketing, die de anderen niet hebben?

WE WORKED HARD, and in 10 Years Apple had grown from just the two of us in a garage into a 2 billion company with over 4000 employees.

Steve Jobs