fbpx
Sociale media
wolf donker
Sociale media op maat

Facebook, Instagram, LinkedIn, … Al deze dingen zijn haast niet weg te denken in onze huidige maatschappij. WeRebel zorgt ervoor dat je wegwijs geraakt in deze digitale jungle. Door het beheren en monitoren van jouw social mediakanalen nemen een erg tijdrovende (en soms frustrerende) taak uit je handen.

Strategie
Wil jij een nieuw product lanceren? Jouw merk versterken of jouw bedrijf laten groeien? Wij staan klaar om samen met jou de meest creatieve concepten uit te denken in een marketingstrategie. Concepten die aansluiten bij jouw doel(groep).
Fotografie
Wij bieden u professionele, digitale foto’s voor allerlei doeleinden: productfotografie, foto's voor drukwerk en websites, enzovoort. Een team enthousiaste fotografen staan klaar om jouw project tot een goed einde te brengen.
Groei
Wij groeien samen met u. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we steeds oplossingen op maat voorstellen. Denk niet aan ingewikkelde contracten, denk aan een flexibele samenwerking op lange termijn.
Advertenties
Breng uw boodschap zo efficiënt mogelijk bij uw doelpubliek door te adverteren op het internet. Via sociale media en Google zorgen we ervoor dat u de aandacht krijgt die u verdient, van de mensen die u wil bereiken.
Community
Wij verbinden jouw merk met haar klanten. Sterker nog, wij maken er echte fans van! Door conversatie aan te gaan met jouw klanten en 24/7 te monitoren zorgt WeRebel ervoor dat jouw bedrijf een internetheld wordt!
Influencers
Bloggers, vloggers, … Wij helpen je zoeken in de huidige digitale jungle vol met hippe termen. Door de juiste digital influencer te verbinden met je merk, creëren we online brand awareness.

GROW WITH WEREBEL

We weten allemaal dat de manier waarop je een verhaal wilt brengen erg belangrijk is. Maar wat ben je met een mooi verhaal als het niet geschreven is voor de juiste ontvangers? Of erger nog, dat de mensen voor wie het verhaal geschreven is, je content helemaal niet te zien krijgen? Bij WeRebel weten we maar al te goed het belang van de hoeveelheid likes tot de groei van volgers en hoe we dit moeten aanpakken.

Waar veel agencies enkel mooie content op maat aanbieden gaan we bij WeRebel nog een stap verder. Wij kunnen maandelijks aantonen hoe jouw bedrijf of product is gegroeid op de verschillende social mediakanalen. WeRebel is jouw ideale groeipartner om meer brand awareness te creëren voor jouw onderneming.

  • Brand Awareness
  • Instagram
  • Facebook
  • Linkedin
  Sociale media op maat

Nov 30, 2019                        11.908       +29

Nov 29, 2019                        11.879        +49

Nov 28, 2019                        11.830       +22

Nov 27, 2019                         11.808       +77

Nov 26, 2019                         11.731       +47

Nov 25, 2019                         11.684       +57

WE CREATE FANS FOR YOUR BRANDS

Doordat WeRebel je helpt groeien, zien meer mensen jouw content. Dit doen we zowel organisch als door betalende advertenties. Echter leggen we de verdeelsleutel tussen beide volledig bij jou. Enkel awareness creëren is helaas niet genoeg. Ons team van digital marketeers verliest niets uit het oog. We zorgen ervoor dat deze nieuwe volgers, actieve gebruikers worden die uiteindelijk tot conversie overgaan. Je kan de groei op de voet volgen. Door al de data die hierdoor beschikbaar is, kunnen we ook gemakkelijk onze content aanpassen zodat die meer aansluit bij het doelpubliek.

Content is King!

WeRebel zorgt ervoor dat jouw bedrijf steeds weer relevante en unieke content op maat voor jouw klanten kan verschaffen. Door te werken met een vast team van fotografen en copywriters, hoeven we dus ook niets uit te besteden. Zo brengt WeRebel jouw boodschap perfect en persoonlijk weer.

Consistency is key!

Merkconsistentie is erg belangrijk voor een succesvolle aanwezigheid op sociale media. De inhoud, tone of voice en manier moeten de branding en de geest van jouw bedrijf weerspiegelen. Consistentie van merken en marketing helpt bij het creëren van bewustzijn waarmee de klant jouw merk eenvoudig kan herkennen.

@Antwerpensmaakt

Horeca zit in het DNA van WeRebel. Zo is WeRebel het brein achter het Instagram account van Antwerpensmaakt. Wij weten dagelijks meer dan 25 duizend mensen te inspireren en helpen wij hen bij het maken van hun keuze van restaurant.

Benieuwd hoe Antwerpensmaakt jouw zaak kan helpen? WeRebel kan zichtbaarheid aanbieden door middel van influencing of giveaways. Verder maken we ook uitgebreide analyses van jouw social mediakanalen. Ook voor het volledig beheer van je social media kan je bij ons terecht.

Een duurzame oplossing op lange termijn. Een investering voor jouw toekomst voor een verantwoorde prijs.

Door onze reeds lange ervaring en passie in het horecawezen, weten wij perfect hoe wij jouw zaak moeten onderscheiden in een steeds veranderende markt. Heb jij een onderneming, evenement of horecazaak in Antwerpen of omstreken? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte.

Subscribe and be up-to-date!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om de laatste nieuwe tips & trends te ontvangen
of volg ons op onze sociale media: 

food 

Bij WeRebel delen we allemaal een passie voor de wereldwijde foodscene. Met ons ervaren team van toegewijde fijnproevers heeft WeRebel alles wat nodig is om uw merk tot leven te brengen. WeRebel is de perfecte match in jouw voedselavontuur.

BRANDS

WeRebel creates fans for brands. Door alle marketingaspecten aan te pakken, zorgen wij ervoor dat jouw merk steeds top of mind is bij jouw klanten. WeRebel helpt bedrijven te (her)ontdekken wie ze echt zijn. Zo vergroten we het potentieel van je bedrijf en ontketenen we de ware identiteit van je merk.

DESIGN

WeRebel Agency tilt uw interieur en design naar een hoger niveau. WeRebel wil de designers ondersteunen door mee aan hun marketing en sales-verhaal te schrijven. Zo nemen wij onder andere de social media, productfotografie enzovoort op onze rekening. Hierdoor geven we de designers extra ruimte om zich volledig te kunnen focussen op hun pièces uniques.

Ready to step up?
Remember that you are just a few steps away from success.