fbpx
Webdesign
wolf donker
Uw website op maat
Web Development

Webdesign

Wij ontwerpen en bouwen jouw website volledig naar jouw wensen en dit volgens de nieuwste trends. Het uiterlijk, de structuur en inhoud van de website worden door ons geoptimaliseerd aan de hand van jouw beginontwerp.

Wij laten onze ideeën al vast zijn vrije loop voor jouw professionele website!

E-commerce

E-commerce is het belangrijkste voor uw onderneming. Wij helpen jouw webwinkel aan bezoekers die omgezet worden naar klanten.

Samen met onder andere belangrijke functionaliteiten zoals verschillende betaalmogelijkheden, gebruiksvriendelijke winkelwagens en verzendingsmogelijkheden zorgen wij jouw online succes!

E Commerce

“Together we move forward”

WIJ GAAN VOOR EEN ALL-IN SERVICE

Responsive

Steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Dit zorgt ervoor dat jouw website zich ook moet aanpassen aan hun kleinere beeldschermen. Zo maak je minder kans op het verliezen van toekomstige klanten.

Wij zorgen ervoor dat je niet achterloopt!

SEO

Het succes van jouw website heeft te maken met bezoekers, hoe meer potentiële bezoekers jouw website vinden, hoe beter de omzet.

Daarom versterken wij je positie in Google door zich te richten op het positief beïnvloeden van de positie van uw website in dergelijke zoekmachines.

Snelheid

Niets is zo aangenamer dan een snelle website. In enkele klikken op andere pagina’s geraken zonder enige vertraging. Wij zorgen voor een optimaal comfort voor jouw bezoekers!

Want “Time Is Money” nietwaar?

onderhoud

Een website verandert continu daarom werken we elke dag aan jouw website. Wij staan in voor het onderhoud van jouw website en zorgen er zo voor dat alles up-to-date is!

Beveiliging

De gegevens van jouw webshop en website beveiligen is prioriteit nummer één. Laat niemand de persoonlijke gegevens stelen van jouw klanten!

Wij monitoren jouw website 24/24 zodat we steeds tijdig malware of virussen ontdekken. Dit zorgt ervoor dat elke bezoeker zorgeloos kan surfen op jouw website.

Wetgeving

Dankzij onze juridische kennis kunnen wij jouw website volledig conform maken met de Belgische en Europese wetgevingen.

Wij maken jouw algemene voorwaarden en privacybeleid samen met de GDPR en je cookies in orde.

Be Part of the
Werebel wolfpack

Ready to step up?
Remember that you are just a few steps away from success.